Problemen met elektrische alleszuigers

Jaarlijks worden er duizenden elektrische alleszuigers weggegooid in verband met de veel te korte levensduur. Vaak gaan deze na een aantal keren gebruiken al kapot en het komt ook vaak voor dat de elektrische alleszuigers te weinig zuigkracht hebben. Omdat een elektrische alleszuiger een dure kostenpost is wordt er vaak gekeken naar een alternatief. Dan komt men uiteraard uit bij de Madeko perslucht aangedreven alleszuiger want deze staat bekend om zijn lange levensduur en sublieme zuigkracht. De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger heeft géén bewegende delen, is robuust en heeft nagenoeg géén onderhoud nodig.

Ontwikkeling van Explosieveilige Alleszuigers

Voor een wereldspeler in de ontwikkeling, productie en levering van kwaliteitslijmen voor de papier- en kartonindustrie heeft Ravebo een 90 liter explosieveilige alleszuiger mogen ontwerpen. Met deze explosieveilige alleszuiger gaat men vooral fijnstof opzuigen op de bulkverlading, de vloer en bij de machines maar ook lijmwater opzuigen. Deze alleszuiger heeft men aangeschaft ter vervanging van de eerder aangeschafte elektrische stofzuiger welke steeds kapot ging.

Kenmerken van de 90 Liter Alleszuiger

Deze 90 liter alleszuiger is geheel uitgevoerd in AISI304 en voorzien van aluminium straalbuizen/nozzles waarbij het geheel is geplaatst op een verrijdbaar onderstel met Ø125 wielen. De alleszuiger is voorzien van 6 meter slang met een inwendige diameter van 70mm. De aanzuigpijp op het deksel is aangepast zodat deze slang hierop kan worden aangesloten. Het 90 liter vat zal worden voorzien van een hef/kantel mechanisme welke het mogelijk maakt om, met behulp van een heftruck, het vat van het verrijdbaar onderstel te tillen. Hangend in de lepels van de heftruck kan het vat gekanteld worden waardoor de inhoud van het vat eenvoudig verwijderd kan worden.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op