Over Ravebo

Ravebo ontwikkelt en produceert technische producten voor verschillende industrieën. Sinds 1982 is Ravebo bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen door middel van perslucht venturi’s en venturi systemen, ook de Industriële alleszuigers vallen hieronder. Deze producten worden onder de naam Madeko® verkocht. Ultra moderne technologieën gecombineerd met handwerk worden omgezet in producten van hoge kwaliteit.

Madeko Venturi systemen

Venturi systeemVenturi-systemen zijn luchtaangedreven robuuste ventilatoren die onderhoudsvrij zijn en een grote capaciteit hebben. Madeko® Venturi Systemen zijn explosieveilig en kunnen eenvoudig worden ingezet voor de afzuiging van lasrook, ventilatie van besloten ruimten en beluchting van (grote) opslagtanks. De Venturisystemen zijn ook verkrijgbaar in een aangepaste versie, waardoor ze geschikt zijn voor het ontluchten of ontgassen van pijpleidingen. De systemen zijn gemaakt van roestvast staal, kunnen explosieveilig zijn; (zone 1/21 en 2/22) met sproeikop ter voorkoming van vonken. Toepassingen zijn denkbaar waarbij meerdere locaties tegelijk moeten worden belucht; hiervoor zijn verdeelsystemen met meerdere slangaansluitingen beschikbaar.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op