Lijmwater in de papier- en kartonindustrie

In de papier- en kartonindustrie krijgt men vaak te maken met het opzuigen van lijmwater. Deze schoonmaakklus kost veel extra tijd. Het probleem komt vaak voor dat men een elektrische alleszuiger heeft aangeschaft voor deze werkzaamheden maar dat deze elektrische alleszuiger te zwak blijkt te zijn om deze werkzaamheden te verrichten. Hierdoor worden de werkzaamheden die gedaan moeten worden vaak uitgesteld. Om alles op de werkplaats goed en schoon te laten verlopen is er in deze gevallen een betrouwbare, robuuste alleszuiger nodig welke niet kapot te krijgen is. En daarvoor bent u bij Ravebo aan het juiste adres.

Alleszuiger met hef/kantel constructie

Voor een producent van massief karton en recyclebare massief kartonnen verpakkingen hebben wij een Madeko perslucht aangedreven 90 liter alleszuiger geproduceerd. De alleszuiger is voorzien van hef/kantel constructie, 1 ½”drain en verlengde aanzuigpijp. Er is gekozen voor een hef/kantel constructie omdat deze het mogelijk maakt om het vat met behulp van een heftruck te liften en hangend in de lepels te kantelen waardoor de inhoud van het vat eenvoudig verwijderd kan worden. Tevens is er gekozen voor een 1 ½” drain zodat de opgezogen vloeistoffen eenvoudig afgevoerd kunnen worden. De standaard aanzuigpijp op de alleszuigerkap zal vergroot worden waardoor de schroefmof, welke gemonteerd is op de zuigslang, in deze aanzuigpijp geschoven kan worden in plaats van eroverheen. Dit alles om de kans op verstoppingen tot een minimum te beperken. Tevens is de aanzuigpijp verlengd waardoor deze 30 cm onder het filter doorloopt. Dit alles ter bescherming van het filter bij het opzuigen van lijmwater.

Accessoires:

  • 1-delige zuigbuis
  • Spleetzuigmondstuk
  • Zuigmondstuk voor het opzuigen van droge stoffen
  • Zuigmondstuk voor het opzuigen van vloeistoffen
  • 6 meter zuigslang voorzien van 2 schroefmoffen

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op