Gevaarlijke Stoffen in de Chemische Industrie

Gevaarlijke stoffen zijn stoffen die door hun intrinsieke eigenschappen of de omstandigheden waaronder ze voorkomen, gevaar, schade of ernstige hinder voor mens, dier of milieu kunnen veroorzaken. De overheid streeft ernaar om schadelijke stoffen zo veel mogelijk uit de leefomgeving te houden.

Een chemiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van fluorpolymeren zoals teflon en viton, had in de nieuwe fabriek behoefte aan 2 stuks Madeko alleszuigers; op iedere verdieping komt er één te staan. Er waren al meerdere Madeko alleszuigers door het bedrijf in gebruik en was hier heel enthousiast over. De keuze was daarom ook direct gevallen op de Madeko alleszuigers van Ravebo.

Keuze voor Specifieke Filtersystemen

Omdat er micro poeders met deze alleszuigers opgezogen moeten worden, is er gekozen voor 2 stuks Madeko alleszuigers voorzien van een HEPA-filter en overfilter. Met het HEPA-filter wordt 99,99% opgevangen bij een deeltjesgrootte van 0,35 micron. Dit filter is geschikt voor het afvangen van stofgebonden schadelijke stoffen. Ter bescherming van het HEPA-filter is er een overfilter gemonteerd op het HEPA-filter.

Tevens is er op beide alleszuigers een veerbelaste slanghaspel met een 10 meter 19mm persluchtslang gemonteerd. Deze alleszuigers zijn voorzien van een adapter waardoor men zowel Ø50mm als Ø38mm zuigslang (met accessoires) kan monteren.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op