De 90 liter Madeko perslucht-aangedreven alleszuiger 

Voor een materiaalwetenschappelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van labeling en functionele materialen heeft Ravebo de 90 liter Madeko perslucht aangedreven alleszuiger mogen leveren. Omdat de vorige elektrische stofzuiger zeer weinig zuigkracht had ging men op zoek naar een beter alternatief. Ravebo heeft hiervoor de oplossing aangeboden namelijk een 90 liter perslucht aangedreven alleszuiger met een zeer sterke zuigkracht waardoor de plakkende pvc poeders met alle gemak worden opgezogen. Omdat deze alleszuiger op de Ex-afdeling zou komen te staan is er gekozen voor een explosieveilige alleszuiger. De Madeko explosievelig uitgevoerde alleszuiger, type MDS090LDA, is geheel AISI304 uitgevoerd en voorzien van aluminium venturi’s en het 90 liter opslagvat is geplaatst op een verrijdbaar onderstel.

Specificaties van de alleszuiger

De alleszuiger wordt voorzien van een Hepa-filter (klasse H13 volgens EN1822-1). Dit betekent dat 99,99% wordt opgevangen bij deeltjesgrootte van 0,35 micron. Dit filter is geschikt voor het opvangen van stofgebonden schadelijke stoffen. Ter bescherming van het Hepa-filter is er een overfilter gemonteerd op het Hepa-filter. Ook zijn er meerdere accessoires (waaronder zuigmondstukken, zuigslang, etc.) geleverd bij de alleszuiger die de werkzaamheden vergemakkelijken.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op