Het opzuigen van Ambiant poeders

Zoals aardappelvlokken voor de vlokkenlijn in de voedingsindustrie

Bij één van de grootste aardappelproducenten ter wereld worden gedroogde aardappelvlokken geproduceerd voor de voedingsindustrie. Aardappelvlokken worden o.a. gebruikt voor: snacks, chips, aardappelpuree, kant- en klaar maaltijden, pasta & gnocchi, aardappelspecialiteiten, soepen en sauzen.

Aardappelrestjes

Tijdens de productie van gedroogde aardappelvlokken ontstaan er heel veel aardappelrestjes welke over de gehele werkvloer verspreid liggen. Om deze aardappelrestjes snel en beheerst bijeen te blazen (zonder stofvorming) hebben wij de venturi op lans mogen leveren aan deze aardappelproducent. Zo kunnen de restjes snel bijeen worden geblazen en is deze werkzaamheid veel minder tijdrovend. Omdat men zeer tevreden is over de venturi op lans heeft men ook aan Ravebo gevraagd om een oplossing om deze bijeen geblazen aardappelrestjes snel op te zuigen.  

Oplossing

Na overleg met de klant is er besloten om op iedere verdieping een 60 liter Atex Madeko alleszuiger (type MDS060LDA) te plaatsen. Zo kan men eenvoudig en snel op iedere verdieping de aardappelresten, welke eerder met de venturi op lans bijeen geblazen zijn, opzuigen. Doordat deze tijdrovende klus nu heel snel verricht is heeft men veel meer tijd voor andere werkzaamheden. 

Heeft u ook een moeite met het opzuigen van (vloei)stoffen? Wij helpen graag met het oplossen van uw probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op en een van onze collega's helpen u graag verder. 0181-419419

 

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op