Het opzuigen van straalgrit uit putten en transportgoten in de straalgritindustrie

Een straalbedrijf gespecialiseerd in het reinigen van het wegdek, het verwijderen van markeringen op de weg en het verwijderen van de bitumenlaag was op zoek naar een zeer krachtige en snelle alleszuiger voor het opzuigen van straalgrit uit putten en transportgoten.

Voor de persluchtaangedreven alleszuiger van Madeko, met een persluchtdruk van 6 bar, een aanzuigvolume van 340 m³/h en een statische onderdruk van 500mbar, vormt dit geen enkel probleem en kan dit met gemak opzuigen.

De geleverde alleszuigers

Na het testen van deze explosieveilige alleszuiger zijn er twee Atex alleszuigers zijn besteld. De AISI304 en explosieveilig uitgevoerde Madeko perslucht aangedreven alleszuigers, zijn voorzien van aluminium venturi’s. Deze alleszuigers bestaan uit een alleszuigerkap gemonteerd op een 150 liter vat met kantelinrichting welke geplaatst is op een verrijdbaar onderstel met Ø125mm wielen. De kantelinrichting maakt het mogelijk om het vat met een heftruck van het verrijdbaar onderstel te tillen. Het vat is, hangend in de lepels van de heftruck, kantelbaar waardoor de inhoud van het vat eenvoudig verwijderd kan worden.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op