Op maat gemaakte alleszuiger voor de drukinkt- en coatingindustrie

Voor een bedrijf waar watergedragen harsen en dispersies worden geproduceerd, heeft Ravebo een hoogwaardige alleszuiger ontwikkeld. Deze alleszuiger is speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de drukinkt- en coatingindustrie. Met zijn snelle zuigkracht en uitstekende mobiliteit is dit een waardevol hulpmiddel voor diverse schoonmaakklussen binnen het bedrijf.

Aanpasbaar aan individuele wensen

Alle alleszuigers bij Ravebo worden op maat gemaakt, waardoor de klant volledige vrijheid heeft in het ontwerp van de alleszuiger. Of het nu gaat om specifieke functionaliteit of esthetische voorkeuren, bij Ravebo kunnen ze aan alle wensen voldoen. Dit stelt klanten in staat om een alleszuiger te krijgen die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften.

Eigenschappen van de alleszuiger

De alleszuiger die Ravebo heeft geleverd aan het bedrijf is de AISI304 en explosieveilig uitgevoerde Madeko perslucht-gedreven alleszuiger, type MDS060LDA. Deze alleszuiger is voorzien van aluminium venturi's en bestaat uit een alleszuigerkap (deksel) gemonteerd op een 60 liter opslagvat. Het geheel is geplaatst op een verlengd verrijdbaar onderstel met Ø125mm wielen, wat zorgt voor maximale mobiliteit.

Inclusief handige accessoires

Om het gebruiksgemak te vergroten, wordt het verrijdbare onderstel van de alleszuiger geleverd met diverse handige accessoires, waaronder:

  • Een staalgecoate en veerbelaste slanghaspel met 10 meter 19mm persluchtslang
  • Een AISI304 uitgevoerde accessoiresbak
  • Een AISI304 houder t.b.v. de 3-delige zuigbuis
  • Een AISI304 voorziening/beugels om de zuigslang rondom te wikkelen

Met deze accessoires wordt elke schoonmaakklus een fluitje van een cent, waardoor het werk efficiënter en gemakkelijker wordt.

Tweede alleszuiger

Ravebo heeft niet alleen een alleszuiger geleverd voor de huidige fabriekshal van het bedrijf, maar ook een tweede identieke alleszuiger voor een andere fabriekshal. Dit toont de tevredenheid van het bedrijf aan en de erkenning van de kwaliteit en functionaliteit van de Ravebo alleszuiger.

Neem contact met ons op

Als uw bedrijf behoefte heeft aan een alleszuiger die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften, kunt u vertrouwen op de expertise van Ravebo. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een op maat gemaakte alleszuiger voor uw bedrijf.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op