Het opzuigen van vaste stoffen en vloeistoffen in de extrusie van kunststoffen

Voor een specialist in het vervaardigen van rubber profielen heeft Ravebo de MDS090LD mogen produceren. Dit is een 90 liter geheel AISI304 uitgevoerde Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voorzien van aluminium venturi’s.

Specificaties van de alleszuiger

Deze alleszuiger is geplaatst op een verlengd verrijdbaar onderstel waarop een slanghaspel is gemonteerd met 20 meter 13mm persluchtslang. Het onderstel biedt mobiliteit en de slanghaspel zorgt voor handige opslag en bereikbaarheid van de persluchtslang. Om het vat met behulp van een heftruck te liften en hangend in de lepels te kantelen, waardoor de inhoud van het vat eenvoudig verwijderd kan worden, is de alleszuiger voorzien van een hef/kantelmechanisme.

Voorzieningen en accessoires

Wanneer er met deze alleszuiger vloeistoffen worden opgezogen, is het van belang om deze vloeistoffen op een eenvoudige manier af te voeren. Daarom heeft Ravebo een 1 ½”drain gemonteerd op het vat. Omdat deze alleszuiger voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden wordt gebruikt, is er ook een voorziening aanwezig om de zuigbuis in te zetten. Daarnaast is er een accessoiresbak aanwezig om de accessoires in op te bergen.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op