Alleszuiger voor het opzuigen van fijne poeders

Strenge eisen in de chemische industrie

Voor een groot chemieconcern heeft Ravebo een alleszuiger geproduceerd die speciaal is ontworpen voor het opzuigen van fijne poeders. In de chemische industrie worden strenge eisen gesteld aan alleszuigers, en de Madeko alleszuiger voldoet aan deze eisen.

Specificaties van de alleszuiger

Het betreft een AISI304 en explosieveilig uitgevoerde alleszuiger, type MDS060LDA, die wordt aangedreven door perslucht en is uitgerust met aluminium venturi's. De alleszuiger bestaat uit een deksel dat is gemonteerd op een 60 liter opslagvat. Het geheel is geplaatst op een verlengd en verrijdbaar onderstel, voorzien van Ø125mm wielen. 

Functies

Het verrijdbare onderstel biedt tevens diverse handige functies, waaronder:

  • Een staalgecoate en veerbelaste slanghaspel van het type MH51019, inclusief een 10 meter lange 19mm persluchtslang.
  • Een accessoiresbak van AISI304.
  • Een houder van AISI304 voor de 3-delige zuigbuis.
  • Voorzieningen/beugels van AISI304 om de zuigslang netjes op te bergen.

Meer weten?

Met deze Madeko alleszuiger kan het chemieconcern op een veilige en verantwoorde manier poeders opzuigen. Wilt u meer weten over onze alleszuigers of wilt u weten of wij u kunnen helpen met het vinden van een oplossing voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 0181-419419.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op