Alleszuigers voor het schoonzuigen van pontons in de bagger industrie

Bij Ravebo, begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met het schoonmaken van pontons na boor- en baggerwerk. We kregen een vraag van een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur en verkoop van modulaire pontons en baggerbakken, waaronder elevatorbakken, splijtbakken en beunbakken, en zij zochten naar een oplossing om deze pontons efficiënt schoon te maken.

Uitdagend schoonmaakwerk

Het werk van het schoonzuigen van pontons na boor- en baggerwerk is zwaar en het bleek een uitdaging te zijn om dit te doen met een elektrische alleszuiger. Om aan de behoeften van dit bedrijf te voldoen, hebben wij bij Ravebo de oplossing gevonden in de vorm van de Madeko MDS200LD perslucht aangedreven alleszuiger. Dit krachtige apparaat, met een vatinhoud van 200 liter en een 1½" aftapdrain, is speciaal ontworpen om aan de vereisten van deze taak te voldoen.

Efficiënt schoonmaken van pontons na boor- en baggerwerk

Dankzij de levering van de Madeko perslucht aangedreven alleszuiger is het schoonmaken van pontons na boor- en baggerwerk aanzienlijk minder arbeidsintensief geworden. Onze MDS200LD alleszuiger maakt gebruik van perslucht om zelfs het meest hardnekkige (verontreinigde) slib effectief te verwijderen. Met een vatinhoud van 200 liter kan deze alleszuiger grote hoeveelheden slib opzuigen voordat het vat moet worden geleegd, waardoor een continue schoonmaakstroom mogelijk is.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om je te helpen bij jouw schoonmaakbehoeften.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op