Explosieveilige perslucht aangedreven alleszuigers voor coatingbedrijf

Problemen met elektrische stofzuigers opgelost met explosieveilige perslucht aangedreven alleszuigers van Madeko

Ravebo heeft voor een poedercoat specialist die al jarenlang ervaring heeft met hun vaste Madeko bigbag installatie en hier zeer tevreden mee is, 3 mobiele alleszuigers geproduceerd. Bij deze klant gingen de elektrische stofzuigers met grote regelmaat kapot door het fijne stof wat zorgde voor een onnodig hoge kostenpost.

Explosieveilige perslucht aangedreven alleszuigers

Alleszuigers voor poedercoatRavebo heeft 2 stuks explosieveilig uitgevoerde Madeko perslucht aangedreven alleszuigers van 60 liter mogen produceren met een dubbel gedempte gasveer (open-dicht). Dit heeft als groot voordeel dat de gasveer zorgt voor meer gebruiksgemak omdat met deze voorziening het deksel met een duw geopend kan worden zonder dat deze van het vat getild hoeft te worden. Tevens heeft Ravebo 1 stuks explosieveilige Madeko perslucht aangedreven alleszuiger van 60 liter mogen produceren met een hef kantel constructie.

Voordelen van Madeko perslucht aangedreven alleszuigers

Het hef-kantelmechanisme maakt het mogelijk om het opslagvat met behulp van een vorkheftruck van het verrijdbaar onderstel te tillen. Hangend in de lepels van de vorkheftruck kan het vat eenvoudig gekanteld worden waardoor het opgezogen medium uit het opslagvat verwijderd kan worden. Alle 3 de alleszuigers zijn explosieveilig, dit is tevens een groot voordeel omdat de elektrische stofzuigers die eerst bij dit coatingbedrijf werden gebruikt niet explosieveilig waren.

Toepassingen 

De explosieveilige perslucht aangedreven alleszuigers van Madeko zijn geschikt voor coatingbedrijven waar fijn stof een probleem vormt voor de efficiëntie en veiligheid. De dubbel gedempte gasveer en hef kantel constructie zorgen voor meer gebruiksgemak en maken het mogelijk om het opslagvat gemakkelijk te verwijderen. Bovendien bieden deze alleszuigers een veilige oplossing voor coatingbedrijven waar explosiegevaar bestaat. Met deze innovatieve oplossingen van Ravebo kunnen coatingbedrijven hun efficiëntie verhogen en de veiligheid verbeteren.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op