Oplossing voor opzuigen van bloem uit machines

Probleem bij producent van vegetarische snacks

Een producent van vegetarische snacks had al lange tijd problemen met het vinden van een oplossing voor het opzuigen van bloem uit machines. Men had eerder een systeem aangeschaft maar dit voldeed helaas niet aan hun verwachtingen. Men heeft ook een tijdje schoongemaakt met een hogedruk maar dit was een zeer arbeidsintensief proces. Hierna is men overgegaan tot het huren van een alleszuiger maar omdat dit veel kosten met zich mee bracht is men toch verder gaan kijken of er geen andere oplossing was. Toen is men bij Ravebo terecht gekomen en hebben wij de oplossing geboden voor dit probleem namelijk het leveren van 2 stuks geheel AISI304 en explosieveilig uitgevoerde perslucht aangedreven alleszuigers type MDS030LA voorzien van een aluminium venturi.

Specificaties van de alleszuigers

De alleszuigers hebben een aanzuigvolume van 170 m3/min en bestaan uit een alleszuigerkap gemonteerd op een 30 liter opslagvat waaraan Ø75mm wielen zijn bevestigd. Tevens zijn er meerdere Ø38mm accessoires meegeleverd, waaronder:

  • 3-delige zuigbuis type MDS-2-L
  • Spleetzuigmondstuk type MDS-3-L
  • Zuigmondstuk voor het opzuigen van droge stoffen type MDS-1D38
  • Zuigmondstuk voor het opzuigen van vloeistoffen type MDS-1N38
  • 3 meter antistatische zuigslang type MDS-4-38-AS voorzien van 2 schroefmoffen.

Voordelen van de alleszuigers

De Madeko perslucht aangedreven alleszuigers hebben er bij deze firma voor gezorgd dat de schoonmaakwerkzaamheden nu veel sneller en secuurder gaan, er minder mankracht nodig is en de hoge kosten voor het huren van een alleszuiger nu niet meer aan de orde zijn.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op