Explosieveilige stofzuiginstallatie voor de UHdPE-fabriek

Oplossing voor arbeidsintensief en ongezond opvegen van PE-stof

Pneumatische StofzuigDSM zocht lange tijd naar een betrouwbare explosieveilige stofzuiginstallatie voor de UH-fabriek (Ultra high-density polyethylene). Deze fabriek is semi-gesloten en verdeeld over meerdere verdiepingen. Het opvegen van het fijne PE-stof was voorheen zeer arbeidsintensief en zorgde voor gezondheidsproblemen en milieuvervuiling. DSM wilde echter een veilige en opgeruimde fabriek en vond de oplossing bij Ravebo, dat eerder al een perslucht zuigsysteem had geleverd aan Sabic.

Pneumatische stofzuig- en transportinstallatie uitgevoerd in roestvast staal

Ravebo heeft een pneumatische stofzuig- en transportinstallatie ontworpen en geproduceerd, volledig uit roestvast staal. Het systeem zuigt het stof op en transporteert het zonder menselijke tussenkomst in een bigbag, waardoor er geen stofverspreiding meer plaatsvindt en de gezondheid en het milieu beschermd worden. De stofzuiginstallatie voldoet aan alle veiligheidsnormen en is zeer gebruiksvriendelijk.

RVS zuigleidingsysteem voor efficiënt reinigen van de fabriek

Voor het transporteren van het product van de verschillende verdiepingen naar de centrale stofzuiginstallatie heeft Ravebo een RVS zuigleidingsysteem aangelegd. Dit maakt het reinigen van de fabriek zeer efficiënt en aangenaam voor de gebruiker.

Veiligheid en milieu staan centraal bij Ravebo

Bij Ravebo staat veiligheid en zorg voor het milieu voorop. Het bedrijf biedt oplossingen op maat aan, waarbij tijdsbesparing en verbetering van de arbeidsomstandigheden van medewerkers centraal staan. Kies voor Ravebo voor een veilige en opgeruimde werkomgeving!

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op