Schoonmaakwerkzaamheden bij ovens voor een aluminiumfabriek

alleszuiger madekoVeel fabrieken in de aluminium branche ondervinden problemen bij het schoonmaken van de ovens. Ravebo heeft hiervoor de juiste oplossing: de Madeko perslucht-aangedreven alleszuiger.

Op maat gemaakte alleszuiger

Voor deze aluminiumfabriek hebben wij een alleszuiger geproduceerd geheel op klantspecificatie. Het was voor deze aluminiumfabriek van belang dat de alleszuiger de schoonmaakwerkzaamheden bij de ovens kon realiseren. Voordat ze onze Madeko alleszuiger tegenkwamen werd de oven handmatig schoongemaakt en was dit een zeer arbeidsintensief proces en kostte daarnaast ook veel tijd.

Specificaties van de stofzuiger

Madeko AlleszuigerSpeciaal voor deze aluminiumfabriek hebben wij een geheel AISI304 uitgevoerde perslucht aangedreven alleszuiger voorzien van aluminium venturi’s en 200 liter vatinhoud ontworpen. De alleszuiger hangt in een frame waardoor de inhoud van het vat door middel van een hendel eenvoudig in een put kan worden geleegd. Tevens is het frame voorzien van kokerprofiel 160x80x5 waardoor de complete installatie kan worden opgetild met een heftruck. Er zijn daarnaast verschillende accessoires waaronder een zuigbuis en meerdere mondstukken meegeleverd om de schoonmaakwerkzaamheden te vergemakkelijken.

Meer weten?

De klant kan de oven nu gemakkelijk en snel onderhouden en is erg tevreden met het product. Wij kunnen u wellicht ook helpen met uw (schoonmaak)probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op