Op maat gemaakte alleszuiger voor chemie en plastics bedrijf

Een veilige werkomgeving creëren met op maat gemaakte oplossingen

Ravebo heeft een op maat gemaakte alleszuiger ontwikkeld voor een chemie- en plasticbedrijf. Voor bedrijven die actief zijn in de chemie en plastics is het van groot belang om een veilige werkomgeving te creëren voor hun werknemers. Een van de uitdagingen hierbij is het verminderen van fysiek zware taken die vaak gepaard gaan met het handmatig verplaatsen van materialen.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger

Ravebo heeft recentelijk een op maat gemaakte alleszuiger geproduceerd voor een bedrijf in de chemie en plastics industrie. Deze alleszuiger, de Madeko perslucht aangedreven alleszuiger (type MDS060LDRA), is explosieveilig en heeft een capaciteit van 60 liter. De alleszuiger is voorzien van een PTFE-afdichting en een 1½” drain zodat de opgezogen vloeistoffen eenvoudig afgevoerd kunnen worden.

Efficiënt en tijdbesparend opzuigen van actief kool en keramische kogels

alleszuiger voor het opzuigen van actief kool en keramische kogelsHet bijzondere aan deze alleszuiger is dat deze speciaal ontworpen is om actief kool en keramische kogels op te zuigen. Voorheen moesten werknemers handmatig actief kool en keramische kogels scheppen, wat erg zwaar en tijdrovend was. Met de nieuwe alleszuiger kan dit op een veel efficiëntere manier worden gedaan, waardoor de werknemers minder arbeidsintensief werk hoeven te verrichten.

Specificaties van de explosieveilige alleszuiger

De alleszuiger is geplaatst op een verlengd en verbreed verrijdbaar onderstel, voorzien van Ø200mm wielen, waardoor deze zeer stabiel is op oneffen terrein. Daarnaast is er een veerbelaste luchthaspel gemonteerd met 10 meter 19mm slang, zodat de alleszuiger makkelijk verplaatst kan worden.

Een mooi resultaat

Al met al biedt deze op maat gemaakte alleszuiger een veilige, efficiënte en tijdbesparende oplossing voor het opzuigen van actief kool en keramische kogels in de chemie en plastics industrie. Ravebo heeft opnieuw bewezen een betrouwbare partner te zijn voor bedrijven die behoefte hebben aan op maat gemaakte oplossingen voor hun specifieke uitdagingen.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op