Madeko 90 liter perslucht aangedreven alleszuiger voor machinefabriek

Kosten besparen

Alleszuiger voor machinefabriekVoor een machinefabriek heeft Ravebo een oplossing gevonden om kosten te besparen. De eerder door de fabriek aangeschafte elektrische stofzuiger ging steeds kapot, wat veel geld kostte. Ravebo heeft daarom de Madeko perslucht aangedreven 90 liter alleszuiger geproduceerd. De MDS090LD is uitgerust met een vaste hefconstructie, een 1½” drain met bochtstuk en een uitneembare korf.

Veelzijdige kenmerken van de MDS090LD

De vaste hefconstructie maakt het mogelijk om het vat met behulp van een heftruck op te tillen, zodat de vloeistoffen eenvoudig verwijderd kunnen worden. De 1½” drain met bochtstuk, die op het vat is gemonteerd, zorgt ervoor dat de opgezogen vloeistoffen eenvoudig afgevoerd kunnen worden in de reeds aanwezige IBC container. De uitneembare korf is voorzien van 2 handvatten, zodat de korf eenvoudig uit het vat te tillen is. Wanneer de korf uit het vat wordt getild, blijven de spanen achter in de korf.

Een betrouwbare en duurzame oplossing

Met de Madeko perslucht aangedreven 90 liter alleszuiger heeft de machinefabriek nu een betrouwbare en duurzame oplossing voor het verwijderen van vloeistoffen en spanen. Neem contact op met Ravebo voor meer informatie over deze alleszuiger en andere oplossingen voor uw productieproces.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op