Spills in de chemische industrie

In de chemische industrie heeft men vaak problemen het opzuigen/afvoeren van chemische spills. Veel bedrijven lopen hier tegen aan en omdat dit hoge kosten met zich mee brengt wordt er vaak gekeken naar hoe men deze kosten kan drukken. 

Voor het opzuigen/afvoeren van grote spills (lekkages) van olie en een chemisch product wordt al snel een zuigwagen ingehuurd. De kosten om een zuigwagen te huren kunnen flink in de papieren gaan lopen. De kosten hiervan kunnen oplopen van € 1500,-- tot € 3000,-- en het maakt hierbij dan niet uit of de zuigwagen voor lange of korte duur op de plant aanwezig is. Bij kleine spills wordt er ook vaak een zuigwagen ingehuurd waarbij de kosten uiteraard identiek zijn aan de kosten bij grote spills.

Kleinere spills

Voor de kleine spills kan Ravebo een kostenbesparende oplossing bieden, de Madeko perslucht aangedreven alleszuiger; snel, robuust, veilig, multifunctioneel en gebruiksvriendelijk. Deze alleszuigers worden op diverse plants naar volle tevredenheid gebruikt en geven een enorme kostenbesparing. Na 3 tot 4 spills is deze alleszuiger al snel terugverdiend. De Madeko alleszuiger is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kan geheel op klantspecificatie worden geproduceerd. De Madeko alleszuiger is o.a. te produceren met of zonder:

  • Voorafscheider
  • Hef-kantel constructie
  • Hefboomconstructie
  • Aftapdrain
  • Geheel RVS
  • Standaard filter
  • Actief koolfilter (dampafvanging)

De zuigkap van de Madeko alleszuiger is te gebruiken op deksel oliedrums om direct af te voeren. Tevens is de zuigkap geschikt voor afwijkende drummaten.

Garantie

Deze zeer robuuste Madeko alleszuiger is o.a. geschikt voor zone 1/21 en 2/22 (gecertificeerd). En 100% Nederlands fabricaat zonder bewegende delen en laag geluidsniveau, tevens geven wij 7 jaar garantie op de Madeko alleszuiger.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op